Poze Ulei esential pur de Neroli (5% diluat in ulei de Jojoba) 5 ml

     
Pin It


Ulei esential pur de Neroli (5% diluat in ulei de Jojoba) 5 ml

SKU: 101020

Pret: 29,34 RON

Pretul include taxa TVA de 19%, Costurile de livrare nu sunt incluse

Pret nou: 24,94 RON Cel mai popular ulei esențial: se extrage din florile portocalului amar (Citrus aurantium), a cărui țară de proveniență inițială a fost China, urmând apoi să se răspândească și în zona Mediterană a Europei. Este component de bază în prepararea parfumurilor și esențelor incredibil de parfumate, datorită izului special pe care îl are. În cosmetică este folosit în combinații cu alte uleiuri, unturi și creme, pentru efectul anti-rid și de lifting facial pe care îl dă tenului. Proprietăți generale: antidepresiv, bactericid, carminativ, puternic cicatrizant. Este un bun digestiv și susține buna funcționare a metabolismului dacă se consumă 1-2 picături într-un ceai neîndulcit, zilnic. Acțiunea lui sedativă calmează palpitațiile, nervozitatea, agitația și induce relaxarea. Starea de bine nu se lasă așteptată, fiindcă parfumează încăperea, dacă este folosit în aromoterapie. Și cuplurile se pot bucura de efectul afrodisiac al acestui ulei, fie adăugat în compoziția uleiurilor de masaj, fie în combinație cu un simplu ulei vegetal. E suficient 1 picătură la 50 de ml de ulei vegetal pentru frecții cu acțiune la nivelul pielii, musculaturii și vaselor de sânge, îmbunătățind circulația. Tonifică și combate vergeturile dar și capilarele sparte, întinerește pielea și o face netedă, curată. Ideal în combinație cu ulei de iasomie, lavandă, citrice sau rozmarin.

Utilizare:
ingredient în compoziția parfumurilor naturale, cremelor anti-rid, sau a uleiurilor de masaj.
2-3 picături la 2 l de apă clocotită folosit în inhalații, stimulează producția de estrogen, calmează simptomele menopauzei, înlătură stresul, desfundă căile nazale, reduce tensiunea arterială
1-2 picături în 200 ml de apă călduță – pentru comprese cataplasme în revigorarea pielii, anticelulitic, vasodilatator, anti-vergeturi, anti-cicatrici
1-2 picături în amestec cu 5 picături de ulei de jojoba- util în tratamentul tenului acneic, în masaj, cu efect tonifiant, anticonvulsiv, antiseptic, antioxidant
3-4 picături în cada de apă fierbinte- conferă aromă plăcută, stimulează optimismul și starea de bine, devine anticonvulsiv, catifelează pielea, reglează tensiunea psihică
1-2 picături în vasul de aromoterapie- odorizant puternic, înlătură fricile, anxietatea și echilibrează psihicul

Produs 100% natural
Țară de origine: Grecia

0761.940.707 - Comenzi telefonice
Luni-Vineri, 09:00-18:00

0761940707 - Comenzi telefonice
luni vineri 9- 18! S-D inchis

 


Detalii produs


Categorie: Uleiuri Aromoterapie

Producator: BioAroma

Cod produs (SKU): 101020



Produse similare


Arborele de iasomie provine din China și India, loc în care a fost...
31,74 RON
Cea mai faimoasă floare din lume, care a strâns asupra ei legende și m...
31,74 RON
Confundată adesea cu o floare, bergamota este fructul unui arbore care...
19,32 RON
  
  
  

Categorii produse

  




  

Newsletter

 
Vrei sa fii informat prin email despre reduceri, promotii si noutati?





  

  

Oferte speciale

  


  

Marturiile clientilor

 

Multumim celor de la prestigeplant.ro . Am fost foarte multumit de serviciile lor!

Mihai

Vezi mai multe marturii