Poze TENSIO 60 cps (hipertensiune, colesterol, relaxare)

     


TENSIO 60 cps (hipertensiune, colesterol, relaxare)

Pret: 35,80 RON

Pretul include taxa TVA 9% de 9%, Costurile de livrare nu sunt incluse

Acțiuni fiziologice: susține buna funcționare a sistemului cardiovascular; contribuie la menținerea în limite normale a valorilor colesterolului, trigliceridelor și ale presiunii arteriale; contribuie la menținerea în limite normale a glicemiei; susține funcționarea normală a sistemului nervos.

 

Mod de utilizare: câte 1 capsulă, de 3 ori pe zi.              

Compoziție/capsulă: Talpa-gâștei (Leonurus cardiaca), părți aeriene, extract hidroalcoolic 4:1 – 112,5mg; Magneziu marin japonez – 101,25mg; capsulă tare de gelatină; Păducel  (Crataegus oxyacantha), fructe,extract 4:1 – 56,25mg;  Măslin (Olea europaea), frunze, extract hidroalcoolic uscat cu min. 18% oleuropeină – 56,25mg; Passiflora (Passiflora incarnata), părți aeriene, pulbere -  56,25mg; Păpădie (Taraxacum officinale), frunze, pulbere: 39,375mg; Coada-calului (Equisetum arvense), părți aeriene, pulbere: 28,125mg.                           

 

Precauții și contraindicații: A se administra cu prudență femeilor gravide și care alăptează precum și persoanelor hipotensive.

 

Atenționări: A nu se lăsa la îndemâna și la vederea copiilor mici. A se consuma, de preferință, înainte de: vezi data înscrisă pe ambalaj. A se păstra bine închis, ferit de umiditate și căldură. Produsul este un supliment alimentar și nu trebuie să înlocuiască un regim alimentar variat și echilibrat și un mod de viață sănătos. A nu se depăși doza ecomandată pentru consumul zilnic.

 

Produs notificat de Serviciul Național pentru Plante  Medicinale, Aromatice și Produse ale Stupului. 

 

Notificare nr. AA 7578/13.05.2014.

 

Distribuitor: Prestige plant SRL

0761940707 - Comenzi telefonice
luni vineri 9- 18! S-D inchisDetalii produs


Categorie: Cardiace Inima Tensiune

Producator: Prestige Plant

Afectiuni Actiuni Remedii: colesterol marit, glicemie diabet, hipertensiune, trigliceride marite