Poze Inflanat Curcumin 95 60cps HERBAGETICA

     
Pin It


Inflanat Curcumin 95 60cps HERBAGETICA

SKU: 6425262004681

Pret: 51,40 RON

Pretul include taxa TVA 9% de 9%, Costurile de livrare nu sunt incluse

INFLANAT CURCUMIN95 are o formulă unică intensă cu 6 extracte standardizate din cele mai recunoscute plante pentru acţiunea lor antiinflamatoare, antioxidantă, antibacteriană şi antivirală. Inflamaţia are un rol major în dezvoltarea celor mai multe afecţiuni (Cancer, Artrită, Alzheimer, Diabet), însă datoritei formulei unice şi intense din Inflanat Cucrumin95 aceste afecţiuni pot fi preîntâmpinate şi tratate.
Contribuie la:
    susţinerea rolului antiinflamator
    susţinerea imunităţii
    atenuarea durerii
    susținerea sistemului respirator
    menținerea integrităţii și funcționării normale a mucoasei stomacului
    rolul antioxidant
    combaterea stării de astenie fizică şi psihică
    detoxifiere
    combaterea tusei și febrei
    rolulu antibacterian în organism, ameliorează acneea
    distrugerea celulelelor canceroase şi maligne
    stimularea creării de cortizol
Adjuvant în:
    Afecţiuni pulmonare
    Cancer
    Afecţiuni neurologice
    Diabet
    Artrită
    Afecţiuni cardiovasculare
    Afecţiuni cardiovasculare
Boswellia serrata - Adjuvant în afecţiunile respiratorii prin combaterea tusei, a durerilor din zona pieptului determinate de efortul de tuse, febră, stare de astenie fizică şi psihică.
Salcie albă (Salix alba)- Acest extract are un puternic efect antibacterian fiind utilizat în ameliorarea infecţiilor şi iritaţiilor de piele.
Ghimbir (Zingiber officinale)- Sunt binecunoscute proprietăţile antivirale şi antibacteriene ale ghimbirului. Pe lângă aceste proprietăţi, sucul cristalizat pulbere are numeroase beneficii: tratarea tulburărilor respiratorii (eliminarea mucozităţilor depuse pe plămâni), prevenirea vertijului, combate efectele chimioterapiei, îmbunătăţeşte diureza şi circulaţia sanguină.
Zeolit - Zeolitul este cunoscut şi apreciat de mii de ani în medicina alternativă indiană, chinezească și rusească. Pulberea distruge celulele canceroase şi maligne, întărește sistemul imunitar și detoxifică organismul.
Curcumin95 C3 complex (Curcuma longa) - Este cel mai puternic antiinflamator natural și este complet lipsit de efecte adverse. Efectul antiinflamator al extractului de Curcumin95 C3 complex este dat de capacitatea sa de a inhiba activitatea unor enzime care joacă un rol important în producerea şi menţinerea inflamaţiei la nivel cronic. Totodată, stimulează crearea de cortizol care înlătură inflamația. Curcumin95 C3 complex are capacitatea de a regla numeroşi factori: citokine, kinaze proteice, molecule de adeziune, molecule redox și enzimele cauzatoare de inflamaţii. La nivel molecular, s-a demonstrat efectul curcuminoidelor asupra blocării factorului nuclear NF-KappaB (NFkB), un factor de transcriere care intervine în prima linie de apărare contra bolilor infecțioase și stresului celular. Activitatea aberantă a acestui factor este cauza primară a unui larg spectru de boli, de la afecțiuni cardiovasculare la cancer.
Mult timp s-a crezut că inflamațiile fac parte din procesul de vindecare pentru anumite boli. S-a demonstrat însă că acest lucru este parțial valabil. Majoritatea bolilor degenerative derivă din inflamații cronice. Astăzi, studiul inflamațiilor a evoluat de la analiza țesuturilor la studiul la nivel nuclear. Factorul nuclear NF-KappaB este principalul mod de a „ajusta” acest efect inflamator și astfel de a lupta împotriva bolilor.
Inflamațiile pot agrava următoarele patologii: Cancer, Boli cardiovasculare, Alzheimer, Diabet, Artrită, Boli autoimune, Boli neurologice sau Afecțiuni pulmonare.
Compușii naturali extrași din Curcumin95 C3 complex inhibă factorul NF-kB
Lemn-dulce (Glycyrrhiza glabra)- Aceasta este considerată planta imunităţii. Extractul din rădăcini are acţiune expectorantă, antispastică, diuretică, estrogenă, antialgică şi antiinflamatoare.
Piper negru (Piper nigrum) extract standardizat cu 5%piperină - Piperina este cunoscută pentru proprietățile sale antioxidante și antiinflamatoare. Aceasta stimulează sistemul imunitar, contribuie la detoxifierea ficatului, accelerează arderile de grăsimi și este adjuvant în indigestie. Piperinapotenţează acţiunea Curcumin95 C3 complex mărindu-i biodisponibilitatea în organism cu peste 2000%.
Produs notificat de Serviciul Naţional pentru Plante Medicinale Aromatice şi Produse ale Stupului Notificare seria AA nr. 8629/30.06.2015.
Compozitie:
Boswellia serrata extract standardizat cu 70% acizi boswellici     88 mg
Salcie (Salix alba) extract standardizat cu 25% salicină
    78 mg
Ghimbir (Zingiber officinale)     68 mg
Tuf zeolitic mineralizat standardizat cu 83% clinoptilolit
    68 mg
Curcumin95 C3 complex (Curcuma longa) extract standardizat cu 95% curcuminoideTuf zeolitic mineralizat standardizat cu 83% clinoptilolit  
    58 mg
Lemn-dulce (Glycyrrhiza glabra) extract standardizat cu 12% glicirizină     20 mg
Piper (Piper nigrum) extract standardizat cu 5% piperină     10 mg
Mod de utilizare: Câte 2-3 capsule pe zi.
Contraindicaţii:
Nu se administrează persoanelor cu sensibilitate la Aspirină (salicilați) sau la oricare dintre celelalte ingrediente ale produsului

0761940707 - Comenzi telefonice
luni vineri 9- 18! S-D inchis

 


Detalii produs


Categorie: Imunitate Antitusive Raceli Gripa

Producator: Herbagetica

Afectiuni Actiuni Remedii: imunitate, raceala si gripa

Cod produs - SKU: 6425262004681


  
  
  

Categorii

  
  

Aboneaza-te la newsletter

 
Vrei sa afli prin email despre reduceri si promotii? Aboneaza-te acum la newsletter si fii la curent cu tot ce e nou!

    

Marturiile clientilor

 

Multumim celor de la prestigeplant.ro . Am fost foarte multumit de serviciile lor!

Mihai

Vezi mai multe marturii