Poze Imuno 60 cps (imunitate, raceala, gripa)

     


Imuno 60 cps (imunitate, raceala, gripa)

Pret: 33,10 RON

Pretul include taxa TVA 9% de 9%, Costurile de livrare nu sunt incluse

Acţiuni fiziologice: Zincul si Seleniul contribuie la buna funcţionare a sistemului imunitar şi la protejarea celulelor împotriva stresului oxidativ: Zincul contribuie la sinteza normală a ADN.

 

Mod de utilizare: Câte 1-2 capsule, de 3 ori pe zi, după masă.

 

Ingrediente/capsulă: Măslin (Olea europaea), frunze, extract hidroalcoolb uscat cu miri. 18% oleuropeină: 180mg; capsulă tare de gelatină; Astragalus (Astragalus membranaceus), rădăcină, pulbere: 50mg; Gheara-mâţei (Uncaria tomentosa), scoarţă, pulbere: 50mg; Pătlagină (Plantago lanceolata), frunze, pulbere: 50mg; Eucalipt (Eucalyptus globulus), frunze, pulbere: 50mg; Drojdie de bere (Saccharamyces cerevisiae), extract cu min. 2000ppm Seleniu: 10mg*; Drojdie de bere (Saccharamyces cerevisiae), extract cu min. 100000ppm Znc: 10mg*. (*Doza maximă recomandată aduce 120mcg Seleniu: 218% VNR şi 6mg Znc: 60% VNR.

Precauţii sl contraindicaţii: nu se cunosc.

Atenţionări: A nu se lăsa la îndemâna şi la vederea copiilor mici. A se consuma, de preferinţă, înainte de: vezi data înscrisă pe ambalaj. A se păstra bine închis, ferit de umiditate şi căldură. Produsul este un supliment alimentar şi nu trebuie să înlocuiască un regim alimentar variat şi echilibrat şi un mod de viaţă sănătos. A nu se depăşi doza recomandată pentru consumul zilnic. Produsul nu conţine ingrediente cu potenţial alergenic.

 

Produs notificat de Institutul National de Cercetare-Dezvoltare pentru Bioresurse Alimentare-IBA, Serviciul National pentru Plante Medicinale si Prdduse ale Stupului.

Notificare nr. AA 8043/2014.

Distribuitor: Prestige plant SRL

0761940707 - Comenzi telefonice
luni vineri 9- 18! S-D inchisDetalii produs


Categorie: Imunitate Antitusive Raceli Gripa

Producator: Prestige Plant

Afectiuni Actiuni Remedii: antioxidanti, imunitate