Poze Glicemo 60 cps Controlul glicemiei (diabet)

     


Glicemo 60 cps Controlul glicemiei (diabet)

Pret: 32,40 RON

Costurile de livrare nu sunt incluse

Mod de utilizare: se iau 1-2 capsule, de 2 ori pe zi. În primele 3 zile se ia câte o singură capsulă pe zi, doza crescând, apoi gradat, astfel încât persoanele care iau medicație antidiabetică să aibă timp să se acomodeze cu administrarea produsului.

 

Compoziție/capsulă: Gymnema (Gymnema sylvestris), fructe, extract cu min. 25% acid gimnemic: 140,625mg; Măslin (Olea europaea), frunze, extract hidroalcoolic cu min.18% oleuropeină: 112,5mg; capsulă tare de gelatină; Coacăz negru (Ribes nigrum), frunze, extract apos uscat (maltodextrină) cu min. 3% flavonoide: 84,375mg; Șofran de India (Curcuma longa), rizom, pulbere: 56,25mg; Anghinare (Cynara scolymus), frunze, extract apos uscat (maltodextrină cu min. 2,5% derivați de acid cafeic: 28,125mg; Păpădie (Taraxacum officinale), frunze, pulbere: 28,125mg.  

 

Precauții și contraindicații: Produsul contribuie la scăderea glicemiei, astfel că persoanele care iau medicație antidiabetică vor lua produsul sub supravegherea medicului specialist pentru ajustarea medicației.

 

Atenționări: A nu se lăsa la îndemâna și la vederea copiilor mici. A se consuma, de preferință, înainte de: vezi data înscrisă pe ambalaj. A se păstra bine închis, ferit de umiditate și căldură. Produsul este un supliment alimentar și nu trebuie să înlocuiască un regim alimentar variat și echilibrat și un mod de viață sănătos. A nu se depăși doza recomandată pentru consumul zilnic.

 

Acțiuni fiziologice: susține funcționarea normală a pancreasului; contribuie la menținerea nivelului normal al glicemiei, colesterolului și  trigliceridelor; contribuie la funcționarea normală a sistemului nervos central și periferic; contribuie la menținerea structurii și funcționalității normale a vaselor sangvine.

 

Produs notificat de Serviciul Național pentru Plante  Medicinale, Aromatice și Produse ale Stupului.

Notificare nr. 8720/13.05.2014.

Distribuitor: Prestige plant SRL

0761940707 - Comenzi telefonice
luni vineri 9- 18! S-D inchisDetalii produs


Categorie: Pancreas diabet glicemie

Producator: Prestige Plant

Afectiuni Actiuni Remedii: glicemie diabet